Yhdistyksen jäsenyys

Miten jäseneksi?

Suomen Yuishinkai ry:n jäseneksi voivat tulla kaikki yhdistyksen toiminnasta kiinnostuneet. Jäsenetuihin kuuluu muun muassa alennukset yhdistyksen järjestämien leirien osallistumismaksuista, pääsy yhdistyksen nettisivuston sähköiselle jäsenalueelle ja oikeus osallistua vyökokeisiin myös oranssista vyöstä ylöspäin.

Uusien jäsenten liittymismaksu (20 e) sisältää budo-passin ja ensimmäisen vuoden jäsenmaksun.

Alle 15-vuotiaiden ei tarvitse maksaa jäsenmaksuja! He saavat kuitenkin halutessaan liittyä yhdistykseen ja hankkia budo-passin – siinä tapauksessa hinnat ovat samat kuin aikuisilla.

Jäsenhakemuksen voi lähettää verkkolomakkeella yhdistyksen sihteerille. Johtokunnan hyväksymisen jälkeen sihteeri lähettää maksuohjeet.

Liittyminen edellyttää omaa sähköpostiosoitetta, mielellään sellaista jota luet riittävän usein – tiedotuksen sujumiseksi. Jos sinulla ei ole s-postiosoitetta, ota yhteyttä seurasi yhteyshenkilöön.

Tule mukaan perinteisten kamppailulajien maailmaan!

Jäsenistö

Yhdistyksen jäsenistö koostuu varsinaisista jäsenistä ja B-jäsenistä, joilla on puheoikeus, mutta ei äänioikeutta. Yhdistyksen B-jäseneksi voi johtokunta hyväksyä henkilön, joka on suorittanut alkeiskurssin jossakin seuran toimintaan kuuluvassa lajissa, ja joka sitoutuu noudattamaan seuran sääntöjä ja päätöksiä.

Varsinaiseksi jäseneksi voidaan korottaa esimerkiksi henkilö, joka on suorittanut ruskean tai mustan vyön tason jossakin yhdistyksen toimintaan kuuluvassa kamppailulajissa.

Jäsenmaksut 2017
– Varsinaiset jäsenet ja B-jäsenet 10 e (vuosimaksu)
– Ainaisjäsenyys 100 e (henkilökohtainen kertamaksu)
– Yksityishenkilön kannattajajäsenyys 20 e
– Yrityksen tai yhteisön kannattajajäsenyys 100 e

Jäsenmaksuohjeet
Uudet jäsenet saavat maksuohjeet jätettyään sähköisen jäsenhakemuksen.
Vanhat jäsenet voivat maksaa vuotuisen jäsenmaksun tai ainaisjäsenmaksunyhdistyksen tilille FI58 8000 2602 4592 80. Maksathan jäsenmaksusitammikuun loppuun mennessä. Huom! Mainitse laskun lisätiedoissa nimesi,päälajisi, seurasi ja s-postiosoitteesi.
Jos haluat liittyä kannattajajäseneksi, ota yhteyttä yhdistyksen sihteeriin norppu[at]gmail.com.

Ainaisjäsenyys voidaan myöntää jos 1) henkilö on suorittanut liittymis- ja jäsenmaksut ja ollut Suomen Yuishinkai ry:n jäsenenä vähintään 10 vuotta tai 2) suorittanut kertakaikkisena suorituksena 10 vuoden jäsenmaksut tai 3) on tehnyt Suomen Yuishinkai ry:lle huomattavia urheilullisia, taloudellisia tai muita palveluksia.

Osoitteenmuutokset voi lähettää sähköpostilla yhdistyksen sihteerille norppu[at]gmail.com

Tonfa kumite - Jodan yoko furi uchi

Tonfa kumite – Jodan yoko furi uchi